آموزش وردپرس

مقایسه بهترین افزونه‌های دیوار آتش وردپرس

مقایسه ۵ عدد از بهترین افزونه‌های دیوار آتش وردپرس

آیا به دنبال بهترین افزونه دیوار آتش برای وبسایت وردپرس خود می‌گردید؟ افزونه دیوار آتش از وبسایت شما در برابر هک، تمامی ترافیکهای ورودی بی‌ربط و حملات منع سرویس توزیع شده محافظت می‌کند. در این مقاله ۵ عدد از بهترین افزونه‌های دیوار آتش انتخاب و مقایسه شده‌اند، سپس نحوه رفتار در صورت استفاده همزمان نیز شرح داده شده است.

افزونه دیوار آتش وردپرس چیست؟

افزونه دیوار آتش وردپرس یا اپلیکیشن دیوار آتش وب یا WFA به‌عنوان محفظه‌ای بین وبسایت و تمامی ترافیک ورودی آن عمل می‌کند. این اپلیکیشنهای دیوار آتش تمامی ترافیک ورودی و خروجی وبسایت شما را بررسی می‌کنند و حملات رایجی که روزانه به سمت سایت شما انجام می‌شود را قبل از آنکه به سایت دسترسی پیدا کند، بلاک می‌کند. افزونه‌های دیوار آتش علاوه‌بر بهبود امنیت سایت وردپرس باعث افزایش سرعت و عملکرد وبسایت می‌شوند. به‌طور کلی دو نوع افزونه دیوار آتش وجود دارد.

۱- دیوار آتش در سطح DNS: این نوع دیوار آتش ترافیک وبسایت شما را تمامأ به سمت سرورهای ابری پروکسی خود هدایت می‌کند. بنابراین تنها ترافیکهایی که از هر گونه حمله و ویروسی پاک هستند و قصد سوء ندارند را به سرور شما مسیردهی می‌کند.

۲- دیوار آتش در سطح اپلیکیشن:  این نوع افزونه‌ی دیوار آتش ترافیک ورودی سایت را قبل از بارگزاری سایت بررسی می‌کند. این روش به اندازه روش دیوار آتش در سطح DNS کارایی ندارد زیرا زیاد نمی‌تواند بار ترافیک سرور را کاهش دهد.

بهترین راه، استفاده از دیوار آتش در سطح DNS می‌باشد زیرا بهترین روش برای شناسایی ترافیک خوب از درخواستهای بد می‌باشد. از وظایف دیواره‌های آتش دنبال کردن هزاران وبسایت، مقایسه روندها، جستجوی بات نت، شناسایی آی پی‌های مشکوک و بلاک‌ کردن ترافیک صفحاتی که معمولا به ندرت بازدید می‌خورد. لازم به ذکر است که دیواره‌های آتش در سطح DNS باعث می‌شود ترافیکهایی که به سمت وبسایت هدایت می‌شود به‌طور چشمگیری کاهش یابد و با این کار مطمئن می‌شوید که وبسایت قرار نیست دان شود. در ادامه به بررسی دیوارهای آتش مختلف پرداخته خواهد شد. با ما همراه باشید.

شرکت Sucuri

مقایسه ۵ عدد از بهترین افزونه‌های دیوار آتش وردپرس

Sucuri شرکت امنیت وبسایت وردپرس می‌باشد. این شرکت سازنده دیوارهای آتش در سطح DNS، جلوگیری از نفوذ و حملات سوء، بد افزار و سرویسهای حذف لیست سیاه می‌باشد. با استفاده از این افزونه تمامی ترافیک وبسایت شما به سرورهای ابری پروکسی این شرکت وارد می‌شود و تمامی درخواستها اسکن می‌شود. ترافیکهای مشروع قابلیت هدایت به سایت را دارند و تمامی درخواستهای مشکوک بلاک خواهند شد. Sucuri  عملکرد وبسایت را با کاهش بار سرور افزایش می‌دهد. بار سرور از طریق بهینه‌سازی حافظه کش، سرعت بخشیدن به وبسایت و Anycast CDN کاهش می‌یابد. این کار باعث می‌شود که وبسایت از اینجکشنهای SQL، XSS، RCE، RFU و حملات شناخته شده دیگر محفوظ دانسته شود.

تنظیم دیوار آتش در این افزونه بسیار آسان می‌باشد. نیاز است تا یک DNS رکورد به دامین اضافه شود و بجای اینکه به وبسایت متصل شود به سرور پروکسی Sucuri اضافه شود.

قیمت: از سالی ۱۹۹.۹۹ دلار شروع می‌شود.

امتیاز: فوق العاده عالی

شرکت Cloudflare

مقایسه ۵ عدد از بهترین افزونه‌های دیوار آتش وردپرس

این افزونه یکی از بهترینها در سروریسهای رایگان CDN می‌باشد و دارای حفاظت DDoS نیز می‌باشد. اما برنامه ریزی رایگان آنها شامل اپلیکیشن وب دیوار آتش نمی‌باشد. برای استفاده از خدمات پرو WAF باید هزینه‌ای پرداخت کنید. Cloudflare دیوار آتش در سطح DNS می‌باشد و به این معناست که ترافیک سایت شما در شبکه آنها هدایت می‌شود. این کار باعث افزایش کارایی وبسایت شما می‌باشد و همچنین با کاهش بار ترافیکی سایت از سقوط سرور جلوگیری می‌کند. برنامه پرو این شرکت تنها شامل حفاظت DDoS در برابر حملات لایه سوم می‌باشد. برای حفاظت از حملات پیشرفته DDoS لایه ۵ و لایه ۷ لازم است برنامه کاری آنها را داشته باشید. برنامه پرو Cloudflare شامل CDN، عملیات کش و شبکه‌های بزرگتری از سرورها می‌باشد. بدی این شرکت این است که اسکن امنیت در سطح اپلیکیشن، حفاظت از بد افزار، حذف لیست سیاه، اعلانات امنیتی و هشدار را ارائه نمی‌دهد. همچنین تغییرات سایت وردپرس و حملات امنیتی رایج دیگر را بررسی نمی‌کنند.

قیمت: از ماهیانه ۲۰ دلار برای برنامه‌های پرو و از ۲۰۰ دلار برای برنامه‌های تجاری شروع می‌شود.

امتیاز: عالی

شرکت SiteLock

مقایسه ۵ عدد از بهترین افزونه‌های دیوار آتش وردپرس

SiteLock از دیگر شرکتهای امنیت وبسایت بسیار معروف می‌باشد که اپلیکیشن وبسایت دیوار آتش، حفاظت DDoS، اسکن بد افزار و سرویسهای حذفی را ارائه می‌دهد. SiteLock’s WAF یک دیوار آتش در سطح DNS همراه با سرویس CDN می‌باشد که شامل تمامی برنامه‌های مورد نیاز برای افزایش عملکرد وبسایت می‌باشد. این شرکت اسکن روزانه بد افزار، بررسی تغییرات فایل، هشدار امنیتی و حذف بد افزار را ارائه می‌دهد. تمامی برنامه‌ها حفاظت پایه DDoS را دارند، در حالی که حفاظت پیشرفته DDoS به‌صورت add-on قابل دسترسی می‌باشد. قابلیت نمایش آرم اطمینان SiteLock در وبسایت نیز وجود دارد.

این شرکت با بسیاری از شرکتهای میزبان وبسایت همکاری دارد تا بتواند محصولات پایه‌اش را به‌صورت add-on عرضه کند. اگر سایت وردپرس خود را با استفاده از Bluehost ساخته‌اید می‌بینید که می‌توانید SiteLock add-on را به پکیج سایت خود اضافه کنید و از آن استفاده کنید. اما واضح نیست که در این add-on چه امکاناتی ارائه داده می‌شود و چه تفاوتهایی با امکانات ارائه شده در وبسایتهای تجاری SiteLock دارد.

قیمت: سالیانه ۲۹۹ دلار برای برنامه‌های تسریع سرعت و سالیانه ۴۹۹ دلار برای برنامه‌های محافظتی

امتیاز: خیلی خوب

 

درباره آنیتا دشتی

کارشناس ارشد مهندسی نرم افزار و IT. محقق در زمینه های امنیت، رایانش ابری و رایانش ابری همراه. نویسنده، مترجم و مدیریت محتوی در سایتهای تخصصی.

دیدگاهتان را بنویسید