آموزش وردپرس رایگان

3 روش بسیار ساده و قطعی برای رفع خطای 404 در وردپرس

حتما برای شما هم پیش آمده است که در هنگام باز کردن یک سایت با پیغام 404 مواجه شوید. خطای 404 یکی از رایج ترین مشکلات در سایت های وردپرسی است. این خطا برای همه کاربران آزار دهنده است، به ویژه اگر سایت خودمان با این خطا مواجه شود. این مشکل در زمان خیلی کوتاهی در حد 5 دقیقه حل می شود. پس در ادامه با ما همراه باشید تا با روش های رفع خطای 404 در وردپرس آشنا شویم.

از چه روش هایی برای رفع خطای 404 در وردپرس استفاده کنیم؟

به طور کلی به سه روش موثر می توانیم خطای 404 وردپرس را حل کنیم. این سه روش عبارتند از:

  1. تنظیم دوباره پیوندهای یکتا وردپرس
  2. بازگرداندن فایل .htaccess سایت
  3. غیر فعال کردن قالب ها و افزونه ها

قبل از آنکه روش های حل خطای 404 را توضیح دهیم، بهتر است کمی در مورد دلایل به وجود آمدن این خطا بحث کنیم. در صورتی که نیاز به رفع خطای the link you followed has expired داشتید کافیست کلیک کنید.

خطای 404 و دلایل بروز آن چیست؟

بعضی مواقع زمانی که قصد باز کردن یک صفحه را داریم با خطایی با عنوان 404 مواجه می شویم. این پیغام در مرورگرها مختلف با عناوین متفاوتی مشاهده می شود. برای مثال در مرورگر فایرفاکس با متن 404 Not Found و در مرورگر کروم با متن   404. That’s an error به کاربران نمایش داده می شود.

نمایش این پیغام با هیچ توضیحی برای کاربران نامفهوم می باشد. برای همین برخی از وب سایت ها صفحه خطای 404 اختصاصی خود را برای کاربران نمایش می دهند تا کاربر از مفهوم و علت خطا مطلع شود. چرا که ممکن است تنها یک صفحه از سایت بنا به دلایلی با خطا مواجه شده باشد و بقیه بخش ها به درستی قابل دسترس باشند.

دلایل به وجود آمدن خطای 404

مواجه شدن با خطای 404 ممکن است دلایل متعددی داشته باشد. رایج ترین دلایل عبارتند از:

  1. اشتباه بودن آدرس

اگر کوچکترین اشتباهی مانند یک کاراکتر اضافی در آدرس وارد شده در مرورگر وجود داشته باشد با خطای 404 مواجه خواهیم شد.

  1. اختلال در کش مرورگر

در بعضی مواقع مرورگر ها اقدام به ذخیره سازی صفحات وب سایت ها می کنند. در چنین مواقعی ممکن است حتی پس از رفع مشکل نیز با خطای 404 مواجه شوید.

  1. تنظیمات اشتباه DNS

در مواقعی این احتمال وجود دارد که دامنه شما روی DNS های مورد استفاده شما به درستی ست نشده باشند. چنین مواردی احتمال مواجه شدن با خطای 404 را بالا می برد.

  1. سازگاری وردپرس

افزونه ها و قالب های متنوعی وجود دارند که شما ممکن است از آنها استفاده کنید. برخی از این افزونه ها ممکن است با نسخه وردپرس شما سازگاری نداشته باشد و منجر به نمایش پیغام خطای 404 شود. همچنین پیوندهای یکتای اشتباه نیز از دلایل نمایش خطای 404 هستند.

پیغام خطای 404 فقط مختص وردپرس نیست. اما مزیت وردپرس در مواجهه با این خطا، داشتن راه حل هایی زیاد برای عیب یابی و رفع این خطا می باشد.

مراحلی که باید قبل از عیب یابی انجام دهید.

در ادامه نحوه ویرایش برخی از فایل های وردپرس را آموزش خواهیم داد. اگرچه باز هم ممکن است اشتباهاتی رخ دهد. باید به این نکته توجه کنید که قبل از هر ویرایشی باید از وردپرس و فایل مورد نظر برای ویرایش نسخه پشتیبان تهیه کنید تا در صورت بروز مشکل امکان بازگشت به حالت قبل وجود داشته باشد.

علاوه بر داشبورد وردپرس، چند روش دیگر در کنترل پنل هاست برای پشتیبان گیری از وردپرس در دسترس می باشد. در صورتی که تمایل به استفاده از نرم افزارها FTP برای تهیه نسخه پشتیبان دارید، نرم افزار FileZilla گزینه مناسبی است.

آموزش رفع خطای 404 وردپرس به صورت تصویری

آموزش رفع خطای 404 وردپرس

به طور کلی خطای 404 یکی از رایج ترین خطاها در ورد پرس است. این خطا ممکن است به دلیل به روز رسانی سایت و …. باشد. به همین دلیل بهتر است بعد از مواجه شدن با این پیغام، مجدد بعد از 10 دقیقه به همان آدرس مراجعه کنید. چون ممکن است مشکل برطرف شده باشد. در غیر اینصورت معلوم می شود که مشکل مربوط به هاست و سرور نمی باشد و چاره کار را باید در جای دیگری جویا شوید و ادامه ی آموزش رفع خطای 404 در وردپرس را مطالعه کنید.

روش اول برای رفع خطای 404 در وردپرس – تنظیم مجدد پیوندهای یکتا

از رایج ترین دلایلی که منجر به نمایش خطای 404 در وردپرس می شود وجود مشکلاتی در پیوندهای یکتا می باشد. وردپرس برای قالب بندی پست ها و پیوندها گزینه های متنوعی را ارائه می کند. یکی از این گزینه ها تنظیم نحوه نمایش آدرس پست ها در وردپرس است.  در این مواقع برای رفع کردن مشکل باید پیوندهای یکتا را مجددا تنطیم کنید. این کار را از دو روش می توان انجام داد. روش اول از بخش داشبورد ورد پرس و روش دوم استفاده از نرم افزار FTP  می باشد.

در صورتی که به داشبورد وردپرس دسترسی دارید، برای رفع مشکل با مراجعه به بخش پیوندهای یکتا، ساختار پیوند یکتا در وردپرس را تغییر دهید. در این مرحله (نام نوشته) یا (پیشفرض) را انتخاب کرده و روی دکمه ذخیره کلیک کنید. سپس به سایت مراجه کنید تا ببینید مشکل رفع شده یا نه.

روش اول رفع خطای 404 وردپرس - تنظیم مجدد پیوندهای یکتا

روش اول رفع خطای 404 وردپرس – تنظیم مجدد پیوندهای یکتا

 

روش دوم برای رفع خطای 404 در وردپرس – برگرداندن فایل .htaccess در وردپرس

ویرایش فایل .htaccess روش دیگری برای برای رفع خطای 404 در وردپرس است. فایل .htaccess محلی برای ذخیره سازی تغییرات قسمت پیوندهای یکتا در وردپرس است. وظیفه اصلی فایل .htaccess برقراری ارتباط بین سرور و هاست و کنترل نحوه تولید آدرس های اینترنتی صفحات وب سایت می باشد.

در صورتی که به داشبورد وردپرس دسترسی ندارید، باید فایل .htaccess را دستی ویرایش کنید. برای اینکار از طریق FTP به وب سایت خود وارد شده و به ریشه اصلی سایت مراجع کنید. به طور معمول مسیر نصب وردپرس و پوشه Public_html یا www پوشه هدف می باشد.

در این بخش نام پوشه .htacceess را جست جو کنید. روی فایل راست کلیک کرده و گزینه view/edit را بزنید. توجه کنید که نباید هیچ تغییری در نام فایل انجام شود. تنها باید فایل را به حالت پیش فرض برگردانید. بهتر است کدهای موجود درون فایل را قبل از تغییر دادن در یک فایل نوت پد کپی کنید. کدها را حذف کرده و کدهای زیر را به جای آن ها قرار دهید.

# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPres
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

به احتمال زیاد بعد از طی کردن این مراحل خطای 404 از بین می رود.

روش سوم برای رفع خطای 404 در وردپرس – غیر فعال کردن افزونه ها و قالب های وردپرسی

برخی از افرونه ها و قالب ها ممکن است با نسخه وردپرس شما سازگاری نداشته باشند. در صورتی که دو روش قبلی برای رفع خطا کارساز نبوده باشد پس باید سراغ غیرفعال سازی افزونه ها  و قالب های وردپرس بروید.

شما به دو روش می توانید این کار را انجام دهید. در صورت دسترسی به داشبورد وردپرس از بخش افزونه های نصب شده به ترتیب اقدام به غیرفعال سازی افزونه ها کنید. این کار را تا زمانی تکرار کنید که خطا برطرف شود. غیرفعال سازی ترتیبی و تک به تک افزونه ها به شما کمک می کند تا افزونه ناسازگار را شناسایی کنید. در صورتی که هنوز مشکل برطرف نشده باشد از طریق FTP به بخش content/thems رفته و نام قالب را تغییر داده یا غیرفعال کنید.

منبع : wpbeginner

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید