آموزش وردپرس

نصب وردپرس در دایرکت ادمین

در این آموزش، شما نصب وردپرس در دایرکت ادمین را خواهید اموخت. نصب وردپرس در دایرکت ادمین هم تقریبا مشابه نصب وردپرس در سی پنل است اما با کمی تغییرات در بخش اپلود وردپرس و ایجاد دیتابیس.

ابتدا برای راه اندازی وردپرس شما به یک هاست و دامنه نیاز دارید. شرکت های مختلفی برای فروش هاست وجود دارند. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که هاستی که میخرید هاست لینوکس باشد. ( هاست ویندوز برای وردپرس مناسب نیست.) در این نوشته، آموزش نصب وردپرس در CPanel (سی پنل نام کنترل پنلی است که برای هاست شما از طرف شرکت ارائه دهنده ی هاست نصب شده است) را فرا خواهید یافت.

توجه کنید که هاستی که میخرید لینوکس باشد (البته شما عملا با خود محیط لینوکس کار نخواهید کرد و فقط با محیط محبوب کنترل پنل دایرکت ادمین کار میکنید). هاست لینوکس مخصوص زبان php/html میباشد که وردپرس هم بر اساس php میباشد. بنابراین وردپرس سازگاری کاملی بر روی هاست لینوکس دارد. همچنین هاست لینوکس به صورت متن باز و رایگان است. لذا هزینه ی شما بسیار کمتر از هاست ویندوز خواهد شد.

در نقطه ی مقابل هاست ویندوز قرار دارد که مخصوص زبان ASP میباشد و هزینه ی آن به دلیل رایگان نبودن ویندوز، چندین برابر هاست لینوکس برای شما تمام خواهد شد. معمولا هاست ویندوز نیز از زبان php پشتیبانی میکند اما نه به خوبی هاست لینوکس. بنابراین در برخی موارد ممکن است برخی توابع php در هاست ویندوز اجرا نشوند.

قبل از هر چیز آخرین نسخه وردپرس فارسی را از سایت پشتیبان رسمی وردپرس فارسی به آدرس wp-persian.com دانلود کنید.

همچنین میتوانید وردپرس اصلی (انگلیسی) را از سایت اصلی وردپرس به ادرس http://worpress.org دانلود و نصب کنید و سپس با پلاگین فارسی ساز وردپرس، وردپرس خود را فارسی نمایید.

ابتدا باید وارد محیط هاست بشوید، معمولاً پورت ۲۲۲۲ مربوط به direct admin است. یعنی ادرس ورود به دایرکت ادمین هاست شما  http://yoursite.com:2222 میباشد.بعد از ورود فضای داشبورد هاست، با محیطی مشابه شکل زیر رو به رو میشوید:

345345-1

یا شکل زیر:

نصب وردپرس در دایرکت ادمین

 

ابتدا فایل های وردپرس را روی هاست آپلود میکنیم. برای این منظور روی گزینه File manager کلیک کنید تا به بخش مدیریت فایل ها بروید.

 

234231

در این قسمت داخل پوشه public_html بروید و بر روی گزینه Upload files to current directory که در نوار پایینی است کلیک کنید.

نصب وردپرس در دایرکت ادمین

سپس فایل فشرده ی وردپرس را انتخاب کنید و دکمه اپلود را بزنید. کمی صبر کنید تا آپلود وردپرس کامل شود.

نصب وردپرس در دایرکت ادمین

پس از اینکه اپلود کامل شد پیغام موفقیت در اپلود برای شما ظاهر میشود.

نصب وردپرس در دایرکت ادمین

حال روی here کلیک کنید تا به File Manager بازگردید.

اکنون باید فایل زیپ شده وردپرس را extract کنید. برای این منظور روی کلمه extract کلیک کنید.

نصب وردپرس در دایرکت ادمین

در صفحه باز شده باید دکمه extract را کلیک کنید. محتویات فایل قبل از extract قابل مشاهده است.

نصب وردپرس در دایرکت ادمین

اکنون فایل های وردپرس در پوشه ای به نام wordpress هستند. اگر در همین حالت، ادامه روند نصب وردپرس را طی کنید، سایت شما با آدرس http://yoursite.com/wordpress در دسترس خواهد بود. برای حذف wordpress از انتهای آدرس باید فایل های وردپرس را از پوشه wordpress به یک پوشه قبل تر، یعنی public_html منتقل کنید. برای انجام این کار برید تو پوشه wordpress و تمام فایل های موجود در آن را انتخاب کنید و روی دکمه Add to Clipboard کلیک کنید. سپس به یک پوشه عقب تر برگردید و روی دکمه Move Clipboard Files here کلیک کنید تا فایل ها منتقل گردند. با این کار فایل های وردپرس شما به ریشه یا root منتقل میشن.

8785

حال نوبت به ساخت دیتابیس رسیده است. شما باید به داشبورد ( home ) برگشته و روی آیکن MySQL Management کلیک کنید. در صفحه باز شده دنبال دکمه Create new Database بگردید. بله در منوی سمت چپ واقع شده است! روی آن کلیک کرده و مشخصات دیتابیس را وارد نمایید.

نصب وردپرس در دایرکت ادمین

در صفحه باز شده باید نام دیتابیس، کاربر و پسورد آن را وارد نمایید. بهتر است از پسورد پیشنهادی خود دایرکت ادمین استفاده کنید! در آخر روی Create کلیک کنید.

نصب وردپرس در دایرکت ادمین

پس از ان با پیغام موفقیت ایجاد دیتابیس مواجه میشوید.

نصب وردپرس در دایرکت ادمین

این اطلاعات رو نگهدارید چون باید در فایل wp-config.php جایگزین کنیم.

خب اینم از این. حالا برگردید به فایل منیجر. در همون جایی که فایل های وردپرس رو آپلود کرده بودید. فایل wp-config-sample.php را انتخاب کنید و گزینه rename رو بزنید و این فایل رو به wp-config.php تغییر نام بدید. حالا جلوی فایل wp-config.php  گزینه Edit را بزنید. در پنجره ای که باز میشود باید نام دیتابیس و نام کاربری و رمز عبوری که قبلا ایجاد کرده بودید در مکان های مشخص شده وارد کنید.

اموزش نصب وردپرس

پس از وارد کردن اطلاعات فایل را ذخیره کنید. تقریبا دیگه کار تموم شدست.

حالا دیگه آدرس سایت خودتون رو در مرورگر باز کنید. مثلا http://yoursite.com

(نکته. اگر وردپرس را در فولدری غیر از public_html اپلود کردید، نام پوشه را بعد از آدرس سایت قرار بدید. مثلا: http://yoursite.com/wordpress )

پس از باز کردن آدرس سایت با پنجره زیر روبه رو میشوید:

691

اطلاعات خواسته شده را تکمیل کنید و دکمه راه اندازی وردپرس را بزنید. پس از فشردن دکمه، در صورتی که کار را درست انجام داده باشید پیغام اتمام نصب وردپرس به شکل زیر ظاهر میشود:

اموزش نصب وردپرس

حاا دیگه وردپرس شما آماده استفاده هستش.

در ضمن آدرس صفحه ورود وردپرس هم اینطوریه: http://yoursite.com/wp-login.php

موفق باشید

منبع آموزش: وردپرس یار

درباره مصطفی دهقان

آرزوی قلبی من خدمت برای تمام دوستداران وردپرس در ایران نشر محصولاتی با حداکثر کیفیت و بهترین پشتیبانی می باشد ، به امید روزی که وردپرس یار خدمتگذارترین وردپرسی ایران شود ..!

پست های مرتبط

4 دیدگاه برای “نصب وردپرس در دایرکت ادمین

  1. کیوان گفت:

    ممنون دوست عزیز خیلی زحمت میکشین
    موفق باشین همیشه 🙂

  2. کیوان گفت:

    با سلام این اموزش در چه مواردی استفاده میشه؟؟
    اگه ما برای نصب قالب احتیاج به این اموزش داشته باشیم
    میتونیم هزینه بدیم به شما تمام فعالسازی سایت فروشگاهی رو برام
    انجام بدین؟؟
    با تشکر

    1. سلام.
      بله مشکلی نیست.
      ولی به زودی فیلم اموزشی کاملی هم اماده میکنم که به کمک اون خیلی راحت میتونید خودتون انجام بدید

دیدگاهتان را بنویسید