وردپرس

دلایلی که ثابت می‌کند وبسایت رایگان ایده خوبی نیست!

دلایلی که ثابت می‌کند وبسایت رایگان ایده خوبی نیست!

فکر اینکه بخواهید وبسایتی بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای راه‌اندازی کنید، وسوسه کننده است. اینترنت پر از شرکتهایی است که وبسایتی را از صفر تا صد بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای راه‌اندازی می‌کنند و در اختیار کاربران قرار می‌دهند. شاید برایتان سوالی پیش آمده باشد که از این کار چه سودی می‌برند؟ چرا اطرافیانتان کسی از این نوع وبسایتها استفاده نکرده‌ است؟ دلایل مختلفی دارد که در ادامه به آنها پرداخته خواهد شد. با ما همراه باشید.

منظور از وبسایت رایگان چیست؟

مبتدیانی که می‌خواهند وبسایت برای خودشان راه‌اندازی کنند، دوست دارند هزینه کمتری پرداخت کنند که البته این موضوع قابل درک است. بنابراین واژه راه‌اندازی وبسایت رایگان را سرچ می‌کنند و شرکتهای بسیاری برایشان لیست می‌شوند. همچنین راه اندازی وبسایت رایگان پیشنهاد وسوسه انگیری است، اما هر چه جلوتر می‌روید با محدودیتهایی روبه‌رو می‌شوید که بسیاری از آنها رایگان نیستند. در ادامه دلایلی ارائه شده است که پیشنهاد می‌کند از وبسایت رایگان استفاده نکنید. با ما همراه باشید.

۱- سرعتشان بسیار کند است.

زیرا از یک سرور صدها وبسایت راه‌اندازی می‌شود، باعث می‌شود سرعت همه‌شان خیلی پایین باشد. این موضوع برای سئوی سایت زنگ خطر است.

۲- آدرس وب غیر حرفه‌ای

آدرس سایتهای رایگان بدین صورت است mysmallbusiness.Freewebsite.com که اصلا حرفه‌ای نیست و مراجعه‌کنندگان اینطور آدرسها را جدی نمی‌گیرند.

۳- خدمات موقت آن در واقع رایگان نیست

بعد از گذشت مدت زمانی از راه‌اندازی وبسایت، خدمات رایگان به پایان می‌رسد و باید مقداری پول بابت دریافت ادامه خدمات بپردازید. مقدار هزینه دریافتی معمولا بالاتر از راه‌اندازی وبسایت توسط وردپرس می‌باشد. اگر اطلاعات کارت اعتباری خود را در اختیارشان قرار دهید، بدون اینکه به شما خبر دهند پول از آن کم می‌کنند.

۴- هزینه‌های پنهان 

شرکتهای راه‌اندازی وبسایت رایگان هم بخاطر خدماتی که ارائه می دهند باید برای خود منبع درامدی داشته باشند. بنابراین شما برای دریافت خدمات اضافه‌ای همانند حساب کاربری پست الکترونیکی، خدمات نگهداری تصاویر سایت، دسترسی توسط FTP و انتقال وبسایت و… باید هزینه بپردازید. اگر هزینه همه اینها را باهم جمع بزنید، بیش از حد زیاد می‌شود.

۵- اطلاعات وبسایت شما در دستان آنهاست

زمانی که کاربران کم کم با اهداف شوم این شرکتها آشنا می‌شوند، می‌خواهند وبسایت خود را به سرویسهای دیگر انتقال دهند و نمی‌توانند! بله درست شنیدید، نمی‌توانند! اطلاعات شما در این شرکت قفل شده است و ابزاری در اختیارتان نخواهند گذاشت تا بتوانید وبسایت را انتقال دهید. اگر به‌صورت دستی هم بخواهید اطلاعات را استخراج کنید، صورتحسابتان وحشتناک افزایش می‌یابد.

۶- تبلیغات نامربوط در وبسایت شما

شرکتهایی که وبسایت رایگان راه‌اندازی می‌کنند، از طریق تبلیغاتی که انجام می‌دهند ساپورت می‌شوند. وبسایت متعلق به شماست اما آنها از تبلیغاتی که در سایت شما انجام می‌دهند، هزینه دریافت می‌کنند. این تبلیغها به هدف سایت شما مرتبط نیست و حواس خواننده را پرت می‌کند، همچنین ظاهر سایت را زشت می‌کند. بدتر از همه، وبسایتهای رقیب معمولا از طریق این موضوع خوانندگان شما را جذب می‌کنند.

۷- می‌توانند وبسایت شما را خاموش کنند.

دلایلی که ثابت می‌کند وبسایت رایگان ایده خوبی نیست!

زمانی که قبل از راه‌اندازی قوانینی را برای مطالعه در اختیارتان گذاشتند، خاموش کردن وبسایت بدون دلیل جز مواردی بود که شما قبول کردید. در این موقعیت هیچ تضمینی وجود ندارد که اطلاعات شما زنده بمانند!

۸- هر زمان که بخواهند ناپدید می‌شوند.

شرکتهایی که وبسایت رایگان در اختیار عموم قرار می‌دهند، می‌توانند هر وقت که بخواهند بند و بساط کسب و کار خود را جمع کنند و بروند. یعنی به راحتی سرورهایشان را خاموش می‌کنند و شما وبسایت و اطلاعات خود را از دست می‌دهید. در قوانین این موارد ذکر شده بود و شما قبول کرده‌اید.

۹- آدرس سایت خود را از دست می‌دهید.

۱۰- اطلاعات شما کاملا در دست آنهاست و آنها می‌توانند اطلاعات شما را بفروشند.

۱۱- به دلیل امنیت کمی که این شرکتها ارائه کرده‌اند، حملات سوء بسیاری دریافت می‌کنید.

دلایلی که ثابت می‌کند وبسایت رایگان ایده خوبی نیست!

۱۲- ابزاری برای بازیابی وبسایت وجود ندارد.

۱۳- نمی‌توانید از وردپرس روی این سرورها استفاده کنید.

۱۴- اگر اجازه دهند وردپرس نصب کنید، خیلی محدود خواهید بود.

۱۵- امکان توزیع بدافزار میان وبسایتهای موجود در یک سرور وجود دارد.

۱۶- پهنای باند خیلی محدودی خواهید داشت.

۱۷- فضای ذخیره‌سازی خیلی کمی در اختیار دارید.

 

۱۸- سایت باید فقط توسط HTML نوشته شده باشد و تعداد صفحات آن هم باید محدود باشد.

۱۹- قالبهای کمی در اختیار دارید و محدودیت در نصب قالب در این نوع سایتها موج می‌زند.

دلایلی که ثابت می‌کند وبسایت رایگان ایده خوبی نیست!

۲۰- نسخه پشتیبانی از اطلاعات خود ندارید.

۲۱- به سختی می‌توانید از شر این شرکتها خلاص شوید. شاید تصمیم بگیرید اطلاعات را بگذارید، جانتان را بردارید و فرار کنید!

۲۲- خدمات همراهی ارائه داده نمی‌شود.

۲۳- اگر می‌خواهید راه‌اندازی وبسایت توسط این سایتها را امتحان کنید، پیشنهاد می‌شود حتی امتحانش هم نکنید!! 

منبع: wpbeginner

درباره آنیتا دشتی

کارشناس ارشد مهندسی نرم افزار و IT. محقق در زمینه های امنیت، رایانش ابری و رایانش ابری همراه. نویسنده، مترجم و مدیریت محتوی در سایتهای تخصصی.

دیدگاهتان را بنویسید