آموزش وردپرس رایگان

چگونه خطای 504 وردپرس را رفع کنیم؟

چگونه خطای 504 وردپرس را رفع کنیم؟

خطای 504 یا gateway timeout یکی از موانعی است که ورود کاربران به سایت شما را محدود می کند. شما باید بتوانید این خطا را برطرف کنید. چون در غیر این صورت با مشکل مواجه خواهید شد. قصد داریم تا در این مقاله به خطای 504 وردپرس بپردازیم و به شما آموزش دهیم که چگونه می توانید این مشکل را برطرف کنید. اگر علاقه مند هستید که بیشتر در این زمینه بدانید، در ادامه ما را همراهی کنید.

اصلی ترین علت وقوع خطای 504 وردپرس چیست؟

در صورتی که امکان مدیریت درخواست ها توسط سرور وجود نداشته باشد، با این خطا مواجه خواهید شد. درواقع این مشکل به دلیل استفاده از افزونه ای مثل Sucuri رخ می دهد. سرویس هاستینگ مشخص می کند که در هنگام بروز خطای ۵۰۴ با چه پیامی روبه رو شوید. در ادامه به چند نمونه از این پیام ها اشاره خواهیم کرد.

  1. Gateway Timeout 504
  2. HTTP 504
  3. ERROR 504
  4. Gateway Timeout 504
  5. HTTP Error 504 – Gateway Timeout
  6. Gateway Timeout Error
چگونه خطای 504 وردپرس را رفع کنیم؟

چگونه خطای 504 وردپرس را رفع کنیم؟

رفع خطای 504 وردپرس

در ادامه به شما آموزش می دهیم که چگونه از شر این خطای مزاحم خلاص شوید.

۱)بعد از چند ثانیه صبر دوباره امتحان کنید.

اگر یک مشکل کوچک در سرور اتفاق افتاده باشد، خطا به راحتی رفع خواهد شد. فقط کافی است که صفحه ی سایت را بعد از مدت زمان کوتاهی بارگذاری نمایید.

اگر بعد از انجام این کار همچنان با مشکل مواجه شدید، روش های دیگری را امتحان نمایید.

۲) از VPN استفاده نکنید.

از VPN استفاده نکنید.

از VPN استفاده نکنید.

حد الامکان از VPN استفاده نکنید. اما اگر مجبور هستید، ابتدا آن را غیر فعال کرده سپس وارد وب سایت مورد نظر شوید. اگر مشکل با این روش حل شد، VPN خود را تغییر دهید تا دفعات بعد با هیچ گونه مشکلی مواجه نشوید.

شما در صورتی با مشکل خطا مواجه می شوید که ارتباط با سرور به درستی برقرار نشود.

۳) فایروال وبسایت را غیر فعال کنید.

افزونه هایی مانند Sucuri و Cloudflare مستقیما به سرور اتصال می یابند. به همین جهت ممکن است اتصال به فایروال دچار مشکل شود.

فایروال وبسایت را غیر فعال کنید.

فایروال وبسایت را غیر فعال کنید.

حل این مشکل از طریق اتصال میزبان ها به لیست سفید ممکن می شود. البته باید ابتدا به سرویس فایروال متصل شوید. لازم به ذکر است که امکان مشاهده ی خطا از  طریق غیرفعال کردن فایروال وجود دارد.

۴) شبکه ی پروکسی را غیرفعال کنید.

یکی دیگر از کارهایی که باعث بروز خطای 504 می شود، اتصال به سرور پروکسی می باشد. برای حل این مشکل می توانید تنظیمات شبکه را عوض کرده و با پشتیبانی سرویس اینترنت تماس حاصل کنید.

۵) عوض کردن DNS های سرور

قابلیت اتصال به سرورهای مختلف از طریق DNS وجود دارد. خطای 504 زمانی به وجود می آید که اختلالی در اتصال به سرور مشاهده شود. این مشکل را می توان به سهولت و با عوض کردن DNS برطرف کرد. به این منظور ابتدا به قسمت Panel Control  مراجعه کنید و سپس از طریق گزینه ی  network and sharing center  مشکل را بر طرف کنید. اگر کامپیوتر شما از سیستم mac پیروی می کند، کافی است با مراجعه به Settings و سپس network مشکل به وجود آمده را برطرف کنید.

در ادامه به شما آموزش می دهیم که به جای آدرس های دی ان اس از چه چیزی استفاده کنید. در این قسمت با دو بخش مواجه می شوید‌. در قسمت اول آدرس ۸/۸/۸/۸ و در دیگری ۴/۴/۸/۸ را وارد کنید. در مرحله ی بعدی می توانید سایت خود را با ذخیره ی تنظیمات جدید، بارگذاری نمایید.

عوض کردن DNS های سرور

عوض کردن DNS های سرور

اگر مشکل همچنان باقی بود، روش های دیگری را امتحان نمایید.

۶) پایگاه داده وردپرس را پاک کنید.

اگر می خواهید داده هایتان امن باشد و همچنین با خطای ۵۰۴ مواجه نشوید، از پایگاه داده ای که خراب است استفاده نکنید. افزونه ی WP-Sweep در این زمینه به کمک شما می شتابد.

۷) غیرفعال کردن افزونه و قالب

یکی دیگر از عواملی که در به وجود آمدن خطای 504 نقش دارد، افزونه یا قالب می باشد. خطا هنگامی رخ می دهد که سرور با درخواست های زیادی مواجه شود.

غیرفعال کردن افزونه و قالب

غیرفعال کردن افزونه و قالب

تنها راهی که پیش روی شما قرار می گیرد، این است که افزونه و قالب را غیرفعال کنید. برای این منظور باید وارد هاست شده و سپس نام پوشه را عوض کنید. این کار  از طریق متصل شدن به FTP انجام می شود.

 ۸) تماس با پشتیبانی:

اگر تمام راه ها را امتحان کرده اید ولی همچنان با مشکل خطا مواجه هستید، تنها یک راه باقی است. باید با پشتیبانی هاست خود‌ تماس گرفته و مشکل خود را بیان کنید. اگر خطا با حل مشکل سرور برطرف نشود، باید سرویس هاست را عوض کنید.

نتیجه نهایی از رفع خطای 504 وردپرس :

وظیفه ی مهمی بر روی دوش وبمستران قرار دارد. در واقع رفع خطای وب سایت بر عهده ی آن ها می باشد. چرا که اگر این مشکل مهم برطرف نشود، امتیاز سایت کاهش می یابد.

در این مقاله سعی کردیم تا ۸ روش موثر را به شما معرفی کنیم تا بتوانید با استفاده از آن ها، مشکل خود را به راحتی حل کنید. امیدواریم‌ که این مقاله برای شما سودمند بوده باشد. در صورت نیاز می توانید آموزش رفع خطای 404 در وردپرس را نیز مشاهده کنید.

 

منبع : wpbeginner

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید