آموزش وردپرس

چگونه خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس را رفع کنیم؟

چگونه خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس را رفع کنیم؟

گاهی اوقات در هنگام تغییر رمز عبور خود در وردپرس با خطا مواجه می شویم. چنین خطایی در هنگام تلاش شما برای ورود به سایت رخ می دهد. با ما همراه باشید تا نحوه ی حل خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس را بررسی کنیم.

دلایل بروز خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس

نخستین نشانه مبنی بر عدم بازسازی رمز عبور این است که در تلاش خود برای ورود به سایت ناموفق باشید. یعنی با وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور صحیح خود در فرم لاگین نمی توانید وارد سایت شوید. در حقیقت سیستم نمی تواند اطلاعات کاربری شما را به درستی تشخیص دهد. در چنین مواقعی شما به دنبال بازسازی رمز عبور خواهید رفت، اما با خطای Could not save password reset key to database  مواجه می شوید.

خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس

خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس

در صورتی که با این خطا رو به رو نشدید حتما علت دیگری برای عدم موفقیت در ورود به سایت وجود دارد. این پیغام نشان می دهد که وردپرس نمی تواند اطلاعات جدید را در بانک اطلاعاتی بنویسید. چنین مشکلی زمانی پیش می آید که کل فضای دیسک اخصاصی شما استفاده شده و هیچ جای خالی وجود نداشته باشد.

بخشی از ظرفیت دیسک اختصاصی شما توسط بانک اطلاعاتی وردپرس مورد استفاده قرار می گیرد. با پر شدن این فضا دیگر قادر نخواهید بود اطلاعات جدیدی در آن قرار دهید.

آموزش خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس

راه حل موثر برای رفع این مشکل استفاده از یک سرویس گیرنده FTP یا مدیریت فایل cPanel برای اتصال به سایت خود می باشد. پس از آن که به بخش مدیریت فایل وب سایت خود وارد شدید با طی کردن مسیر wp-content / uploads / folder اقدام به حذف چند فایل با حجم زیاد کنید تا فضای خالی برای عملیات بازسازی رمز عبور ایجاد شود. برای اطمینان بیشتر بهتر است قبل از حذف از فایل های خود یک فایل پشتیبان تهیه کنید.

آموزش خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس

آموزش خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس

با خالی شدن فضای دیسک می توانید وارد مدیریت سایت خود شده و فایل های غیر ضروری را پاک کنید. در وردپرس افزونه هایی وجود دارد که تنظیمات آنها مانع حذف شدن فایل های موجود در حافظه پنهان می شود. این فایل ها ممکن است میزان قابل توجهی از فضای دیسک شما را اشغال کنند.

مورد دیگری که ممکن است باعث این مشکل شود، پلاگین پشتیبان گیری وردپرس است. در صورتی که فایل های پشتیبان در حال ذخیره سازی در سرور باشند فضای زیادی را اشغال خواهند کرد. بهتر است فایل های پشتیبان خود را در سرویس هایی مانند دراپ باکس و گوگل درایو ذخیره کنید. در صورتی که تمام فایل های موجود در فضای دیسک شما فایل ضروری باشند و امکان حذف آنها را نداشته باشید باید به دنبال ارتقاء فضای خود باشید.

در این آموزش به رفع خطای عدم بازسازی رمز عبور پرداختیم. در صورت تمایل می توانید مقاله ی آموزش رفع خطای This site ahead contains harmful programs در وردپرس را نیز مطالعه فرمایید.

 

منبع : wpbeginner

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید